امین، معصومه و دادرس، حسن (1394). گردشگری غذا و توسعه پایدار مقصدهای گردشگری (نمونه موردی: استان گیلان).
چهارمین همایش ملی گردشگری،
جغرافیا و محیط زیست.
https://civilica.com/doc/452844
جعفری مهرآبادی، مریم؛ اکبری، مجید؛ عطایی، فرزانه و رازقی، فرزانه (1396). مدل یابی ساختاری-تفسیری عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری غذا (نمونه موردی: شهر رشت).
مطالعات برنامه ریزی سکونتگاههای انسانی (چشم انداز جغرافیایی)، 12(3)، 698-681.
https://jshsp.rasht.iau.ir/article_535978.html
خوشه بست، فرزانه؛ باورصاد شهری پور، سارا و باورصاد شهری پور، خدیجه (1400). بررسی نقش گردشگری غذا در توسعه پایدار گردشگری استان خوزستان شهر آبادان.
دومین کنفرانس ملی مدیریت و صنعت گردشگری، تهران، بهمن 1400.
https://sid.ir/paper/901746/fa
زمانی کاسمانی، سپیده؛ وثوقی، لیلا و نجارزاده، محمد (1394). بررسی نقش غذای محلی در توسعه گردشگری با تمرکز بر بازاریابی و توسعه اقتصادی
. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه سمنان، دانشکده گردشگری.
https://civilica.com/doc/1636767
سرور، رحیم؛ اکبری، مجید و درویش، بهروز (1396). طراحی مدل توسعه گردشگری غذا در ایران با رویکرد مدل سازی ساختاری-تفسیری.
جغرافیا (فصلنامه علمی-پژوهشی و بین المللی انجمن جغرافیایی ایران)، 15(53)،90-73.
https://mag.iga.ir/article_254314.html
میرتقیان رودسری، سید محمد؛ غریبی، نجمه (1392). گردشگری غذا و توسعه پایدار مقصدهای گردشگری (مطالعه موردی: استان همدان)،
دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین، همدان، تیر 1392.
https://civilica.com/doc/276670
نیک رفتار، طیبه؛ کریمی زاده، الهه و حسینی، الهه (1397). شناسایی عوامل مؤثر بر گردشگری غذاهای محلی در استان گیلان.
گردشگری و توسعه، 7(4)، 133-119.
doi:10.22034/JTD.2019.120397.1351
Azman, M. (2012). Food Tourism in Special Events and Festivals in Appalachian Ohio, Master thesis, Ohio University.
Bolanos, R. Fontela, E. Nenclares, A. Paster, P. (2005). Using interpretive structural modeling in strategic decision making groups.
Management Decision, 43)6(, 877−895.
https://doi.org/10.1108/00251740510603619
Dougherty Michael, L. Brown Laura, E. Green Gary,P. (2013). The Social Architectur of Local Food Tourism: Challenges and Opportunitis for Community Economic Development,
Journal of Rural Social Sciences, 28)2(, 1–27.
https://egrove.olemiss.edu/jrss/vol28/iss2/1
Horng, J. Tsai, Ch. (2012). Culinary Tourism Strategic Development: an Asia-Pacific Perspective,
International Journal of Tourism Reserch, 14, 40–55.
https://doi.org/10.1002/jtr.834
Murray, I. Haraldsdóttirv, L. (2004). Developing a Rural Culinary Tourism Product: Considerations and Resources for Success.
http://www.academia.edu/2038965
Norris, M. Winston, N. (2007). Second Homes in Scenic Rural Areas of Ireland: Prelminary Results from a Study a Social, Economic and Enviromental Impacts. Paper Presented at: The European Network For Housing Research (ENHR)
International Conference on Sustainable Urban Areas, 25-28 June 2007.
http://dx.doi.org/10.1080/09654310903053448
Su, M. Wall, G. (2014). Community Participation in tourism at a world heritage site: Mutianyu Great Wall, Beijing, China.
International Journal of Tourism Research, 16(2), 146-156.
https://doi.org/10.1002/jtr.1909